Welkom bij
The Embassy of Mobility

Mobiliteit is een noodzaak: om op je werk te komen, wat te kunnen beleven, de zorg te krijgen die je nodig hebt, of met je kinderen een stad te kunnen bezoeken. Bij de Embassy of Mobility zien wij mobiliteit als middel, niet als doel.

Voorgaande jaren

In de jaren ‘30 van de vorige eeuw hebben we steden ontwikkeld vanuit het perspectief van efficiëntie. Voor auto’s en niet voor de mens. Nu we door veel nieuwe ontwikkelingen gedwongen worden terug naar de tekentafel te gaan, willen we deze fout niet opnieuw maken. We kiezen voor een ander perspectief, waarin de mens continu centraal staat in het ontwerp. De Embassy of Mobility zoekt samen met partners en ontwerpers naar inspirerende oplossingsrichtingen om aan de uitdagingen van de toekomst te voldoen.

Op Dutch Design Week 2019 maakte de Embassy of Mobility de reis van toekomst nu al zichtbaar door de dialoog te faciliteren en het gesprek aan te gaan met breed publiek over de innovaties van morgen. De toekomst vergt het maken van dappere keuzes ten aanzien van de inrichting van nieuwe infrastructuur, nieuwe toepassingen en gebruik van mobiliteit en wellicht zelfs aanpassingen in wet- en regelgeving, en een mindshift in denken vanuit efficiëntie naar denken vanuit leefbaarheid. De Embassy zette daarom ook sterk in op debat tussen experts uit verschillende sectoren die betrokken zijn bij deze toekomst van mobiliteit.

Voorgaande jaren
Programma

Op dit moment is er geen programma voor deze Embassy. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven of lees hier wat we voorgaande jaren hebben gedaan.

2019
Over het leven, niet over mobiliteit
View the longread
Topics
Toon enkel:
  • Longread
  • Nieuws
  • Podcast
  • Video
Video

Terugkijken: Virtuele conferentie ‘De kunst van richting te veranderen’

19 jun 2020
Video

Een terugblik op de Embassy of Mobility

27 nov 2019
Longread

Over het leven, niet over mobiliteit

8 okt 2019
Podcast

Mobility door World Design Embassies

26 sep 2019
Video

Toegankelijke mobiliteit voor iedereen

6 sep 2019

Partners of Embassy of Mobility

Blijf op de hoogte.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

icon-arrow-thin icon-close-super-thin