Partner worden?

World Design Embassies is een programma en platform wat bestaat bij de gratie van al haar partners. Partners maken met elkaar de Embassy: ze brengen vraagstukken in, delen kennis en expertise, tonen eigen of gemeenschappelijke praktijkvoorbeelden en ontwikkelen samen het programma. Tevens verbinden Embassies netwerken en worden vormgevers gekoppeld aan de vraagstukken. Nieuwe, mooie en vooral innovatieve oplossingen ontstaan, worden vormgegeven, of de Embassy vormt de start van een langdurig onderzoek met elkaar. Tijdens Dutch Design Week in Eindhoven brengt het programma toekomstmakers, designers en denkers uit de hele wereld samen om met elkaar de toekomst vorm te geven.

Een partnerschap houdt in dat je een actieve bijdrage levert door een combinatie van financiën, tijd en kennis te investeren. Als partner help je mee jouw eigen en maatschappelijke vraagstukken te onderzoeken. Partner kan je op verschillende manieren worden: van een meerjarige samenwerking, tot sponsor van een specifiek project. Partnerschap zien wij als maatwerk. Er zijn verschillende partnerschappen waar we graag meer over vertellen. Daarbij zetten we altijd onze creativiteit in om samen een passend voorstel te bedenken.

Heb je interesse of wil je meer informatie, klik op de button hieronder. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Partner worden

Meedoen?

We willen graag dat je meedoet! Ben jij ontwerper, beleidsmaker, ondernemer, bestuurder, veranderaar, of gewoon geïnteresseerd in het onderwerp van een van de Embassies? Kijk op de Embassy pagina’s voor een overzicht van onze programma’s en hoe je kunt aanhaken.

Ben je ontwerper en denk je dat jouw werk aansluit bij één van onze Embassies en wil je exposeren? Dat kan door je aan te melden voor Dutch Design Week (DDW). Het programmateam van DDW houdt het team van WDE voortdurend op de hoogte van de aanmeldingen die passen bij de doelstellingen van de Embassies, maar kan je ook helpen om een andere gepaste plek op DDW te vinden voor je werk.

Contact us

Visit us

Torenallee 22-8
5617 BD Eindhoven
Nederland

icon-arrow-thin icon-close-super-thin