Meedoen?

We willen graag dat je meedoet! Ben jij ontwerper, beleidsmaker, ondernemer, bestuurder, veranderaar, of gewoon geïnteresseerd in het onderwerp van een van de Embassies? Kijk op de Embassy pagina’s voor een overzicht van onze programma’s en hoe je kunt aanhaken.

Ben je ontwerper en denk je dat jouw werk aansluit bij één van onze Embassies en wil je exposeren? Dat kan via de organisatie van Dutch Design Week. Het programmateam van DDW houdt het team van WDE voortdurend op de hoogte van de aanmeldingen die passen bij de doelstellingen van de Embassies, maar kan je ook helpen om een andere gepaste plek op DDW te vinden voor je werk.

Partner worden?

Een partnerschap houdt in dat je een actieve bijdrage levert door een combinatie van financiën, tijd en kennis te investeren. Als partner help je mee jouw eigen en maatschappelijke vraagstukken te onderzoeken.
Partner kan je op verschillende manieren worden: van een meerjarige samenwerking, tot sponsor van een specifiek project. Partnerschap zien wij als maatwerk. Er zijn verschillende partnerschappen waar we graag meer over vertellen. Daarbij zetten we altijd onze creativiteit in om samen een passend voorstel te bedenken.

Heb je interesse of wil je meer informatie, klik op de button hieronder. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Partner worden

Contact us

Visit us

Torenallee 22-8
5617 BD Eindhoven
Nederland