i
Aanmelden

Meld je aan voor dit evenement.

‘Groen voor Blik’ in EHV Innovation Café

Hoe kunnen we straten, buurten en wijken groener maken? In Embassy Lab ‘Groen voor Blik’, dook Studio 1:1 in een ontwerpend onderzoek voor nieuwe invalshoeken om buurten groener en met minder auto’s te realiseren. Met als uitgangspunt, buurten leefbaarder te maken.

Type event Talk
Datum & tijd

30 Jun 2022 - 17:30 - 18:45

Locatie Kazerne
Paradijslaan 8
5611 KN Eindhoven
Onderdeel van Embassy of Mobility
Event
‘Groen voor Blik’ in EHV Innovation Café
Onderdeel van Embassy of Mobility

Het is tijd om de ontwerpfout van de vorige eeuw, waarin de auto in stadsplanning centraal stond, te herstellen: mobiliteit vanuit het perspectief van de mens, de bewoner van een straat, buurt of wijk in plaats van vanuit de auto. In Embassy Lab ‘Groen voor Blik’ stak Studio 1:1 zijn handen uit de mouwen voor de volgende ontwerpvraag: Ontwerp nieuwe typologieën voor autoloze straten waarmee we breed kunnen onderzoeken hoe een toekomstig straatbeeld onze openbare ruimte vorm gaat geven.

Lucas Zoutendijk van Studio 1:1 zal zijn ontwerpend onderzoek tijdens de Talk toelichten. Er zijn gelimiteerde plekken beschikbaar, dus schrijf je nu in!

Programma
17:30 – 17:45 uur Inloop
17:45 – 18:15 uur Talk*
18:15 – 18:45 uur Borrel

Mocht je er niet fysiek bij kunnen zijn, kan je ook de Livestream volgen op het YouTube kanaal van Kazerne.

* De Talk is in het Engels.

Locaties

Kazerne
Paradijslaan 8
5611 KN Eindhoven

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube