Desgin in Umeå Kommun

Umeå is een jonge en snelgroeiende universiteitsstad in het noorden van Zweden. De stad wordt gekenmerkt door ruimdenkende mensen die vol vertrouwen en initiatief elkaar vooruithelpen. Wij verwelkomen het nieuwe – mensen, culturele uitingen, onderzoeksresultaten en design – en we geloven dat design de sleutel is bij het creëren van onze duurzame toekomst. Een proces dat luistert, leert en uiteindelijk voorstellen ontwerpt die beter en mooier zijn dan wat was. Of het nu gaat om producten, stedelijke ontwikkeling, interactie, onderzoek of diensten. Umeå Kommun waardeert en eert de kwaliteiten die kenmerkend zijn voor goed ontwerp: kennis, ervaring en vertrouwen, nieuwsgierigheid, vakmanschap en misschien vooral: de bereidheid om samen te werken.

Type Project
Onderdeel van Embassy of Mobility
Project
Desgin in Umeå Kommun
Onderdeel van Embassy of Mobility

In onze bloeiende designscene zijn er uitzonderlijke scholen, bedrijven, ambachtslieden en onderzoeksinstituten die elke dag nieuwe dingen creëren. Als stadsbestuur brengen we in praktijk wat we prediken: we gebruiken ontwerpbenaderingen om te transformeren, vieren het experimenteren en maken onze stad leefbaarder en toekomstgericht.

Project door: Gemeente Umeå

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube