EDAG CityBot – an urban logistics system

De stad is er om te gebruiken. Gezonde stedelijke mobiliteit is van belang om van de stad te kunnen genieten, voor ons sociale leven en om gemakkelijk te kunnen bewegen binnen de stad. 

Type Project
Onderdeel van Embassy of Mobility
Project
EDAG CityBot – an urban logistics system
Onderdeel van Embassy of Mobility

Mobiliteit is een optelsom van energie, beweging en ruimte. In groeiende steden is ruimte steeds beperkter en wordt het een steeds waardevoller goed. Alleen een soepel logistiek systeem, vrij van opstopping en vervuiling, dat minder energie, beweging en ruimte nodig heeft, kan ons mobiel houden in almaar dichter bevolkte steden. Een systeem dat de stad beschouwt als menselijk leefgebied, waar voertuigen te gast zijn in plaats van bestaan als parasieten. 

Daarom betrekt de EDAG CityBot alle noodzakelijke belanghebbenden bij de ontwikkeling, uitvoering, werking en het gebruik ervan. EDAG CityBots zijn aanjagers van verandering in stadslogistiek: ware helden van de leefbare stad, met mobiliteitsoplossingen voor elke situatie of uitdaging.  

Project door: EDAG Group

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube