i
Tickets

Je hebt tickets nodig voor dit evenement.

Bestel tickets

Mobility|Society LIVE

Op de avond van 21 juni 2022 vindt de Mobility|Society Live plaats in de Aula van de Technische Universiteit Delft. Met het uitdrukkelijke doel om de relaties tussen mobiliteit en maatschappij te ontwarren, zullen we de sociale, economische, symbolische en persoonlijke dimensies van mobiliteit verkennen en de wereldwijde stromen van mensen, idee├źn, activa, goederen en materialen onderzoeken.

Type event Conference
Datum & tijd

21 Jun 2022 - Hele dag

Onderdeel van Embassy of Mobility
Event
Mobility|Society LIVE
Onderdeel van Embassy of Mobility

Samen met toonaangevende ontwerpers op het gebied van mobiliteit, zoals design director bij BMW, Adrian van Hooydonk; auteur en professor aan het University College London in Economics of Innovation, Mariana Mazzucato; dichter, schrijver en columnist, Kader Abdolah; architect, auteur en vooraanstaand denker over voedsel en steden, Carolyn Steel; documentairemaker, fotograaf en arts, Ruben Terlou; en internationaal geprezen dansgezelschap, Nederlands Dans Theater (NDT2), nodigen wij je uit om mee te gaan op deze reis.

De deuren gaan open om 15:00 uur, en we beginnen om 15:30 uur. Het programma wordt gevolgd door een receptie vanaf 19:30 uur. Het volledige programma zal binnenkort beschikbaar zijn.

In een wereld die voortdurend in beweging is, moedigt Mobility|Society u aan om op de rem te trappen en even stil te staan. Reserveer hier je tickets voor een midzomeravond die in beweging is.

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube