De Eindhoven Sessies: Mobiliteit

Wat is de toekomst van mobiliteit in en naar de stad? Voor welke uitdagingen staat de regio Eindhoven, gelegen aan de economische slagader A2 tussen Randstad, Brussel en Ruhrgebied? Wat betekent de huidige pandemie voor de toekomst van mobiliteit in het algemeen en voor Eindhoven en Eindhoven Airport in het bijzonder? Dit zijn enkele vragen die centraal stonden tijdens de stadsdialoog met Ton Venhoeven en Bas Govers.

Type event Talk
Datum & tijd

20 Okt 2020 - 15:30 - 16:30

Locatie Virtual
Onderdeel van Embassy of Mobility
Event
De Eindhoven Sessies: Mobiliteit
Onderdeel van Embassy of Mobility

Ton Venhoeven is architect en oprichter van VenhoevenCS, een innovatief bureau voor duurzame architectuur, stedelijke ontwikkeling en infrastructuur. Het werk van VenhoevenCS kenmerkt zich door maatschappelijke en culturele betrokkenheid. Ontwikkelingen op het gebied van de filosofie, hedendaagse kunst, globalisering, duurzaamheid en technologie vinden hun vertaling in de ontwerpen van het bureau.

Verkeerskundige Bas Govers is adviseur verkeer en ruimte bij Goudappel Coffeng en betrokken bij de ontwikkeling van de mobiliteitsvisie van de gemeente Eindhoven.

Locaties

Virtual

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube