Pop-up hub

Brainport Bereikbaar zorgt ervoor dat jij makkelijker en duurzamer van A naar B kunt. Je vindt onze pop-up hubs met slimme mobiliteitsoplossingen en deelvervoer op meerdere DDW-locaties. 

Type Project
Onderdeel van Embassy of Mobility
Project
Pop-up hub
Onderdeel van Embassy of Mobility

Brainport Bereikbaar werkt als een testplatform om te experimenteren met deelmobiliteit: samen rijden, de ‘last mile’ op de deelfiets of met de deelscooter naar de bus of trein. De plek fungeert ook als gespreksstarter waar gesprekken over deelmobiliteit sneller op gang kunnen komen. Het experimenteren doen we samen met gemeentes én reizigers. Het uiteindelijke doel: een beter bereikbare, leefbare en vitalere toekomst voor inwoners van de Brainportregio. 

Wil je meer weten? Maak tijdens DDW kennis met onze mobiliteitsmakelaars en onze mobiliteitsoplossingen! We staan op het Ketelhuisplein, bij het Evoluon en op Sectie-C. Stel jouw vragen, breid je netwerk uit en leer meer over het bereikbaar en leefbaar houden van je regio.

Project door: Brainport Bereikbaar

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube