i
Aanmelden

Geïnteresseerd?

Registreer

Hybride werken zoekt nieuwe ruimte

Er lopen meerdere initiatieven om anders met kantoorruimte en werkplekken om te gaan. Werknemers hebben de middelen om op afstand te werken en digitaal werken en ontmoeten heeft een vaste plek in ons gedrag verworven. 

Type event Workshop
Datum & tijd

24 Okt 2023 - 14:30 - 16:00

Locatie DONNA
Philitelaan 57
5617 AK Eindhoven
Onderdeel van Embassy of Mobility
Event
Hybride werken zoekt nieuwe ruimte
Onderdeel van Embassy of Mobility

En toch is er behoefte aan een goed gesprek over de toekomst van mobiliteit in de context van de toekomst van het werken. Concept en pilots worstelen met het opschalen naar commercieel haalbare initiatieven. Veel werkgevers willen veranderen maar hebben de stap nog niet gezet om dat ook echt te doen. Het lijkt vooralsnog lastig te zijn om krachten en initiatieven te bundelen, waarbij het wiel soms op meerdere plaatsen tegelijkertijd wordt uitgevonden maar de echte verandering nog niet aan het rollen is. Ook lijkt er nog een kloof te zijn tussen een centrale benadering vanuit een werkgever versus een decentrale benadering vanuit de woonomgeving van een werknemer.

Door: Francesco Veenstra (Rijksbouwmeester), Maurits Voncken (DGDOO) Magdalena Piotrovska (NS)

Locaties

DONNA
Philitelaan 57
5617 AK Eindhoven

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube