i
Aanmelden

Zien we je daar?

Registreer

Embassy of Urban Mobility partner-meeting

Wat als leefbaarheid en geluk van toekomstige generaties centraal staan bij het ontwerpen van mobiliteit in steden? Wat als mobiliteit zorgt voor meer connectie tussen mensen en hun omgeving? En groen het overneemt van grijs? Met dit soort vragen houdt de Embassy of Urban Mobility zich bezig. Ben jij geïnteresseerd om met ons de de wegen van de toekomst van mobiliteit te verkennen? Meld je dan aan voor deze verkennende partner-meeting.

Type event Partner meeting
Datum & tijd

8 Nov 2022 - 09:30 - 12:00

Locatie Dutch Design Foundation
Torenallee 22-08
5617 BD Eindhoven
Onderdeel van Embassy of Mobility
Event
Embassy of Urban Mobility partner-meeting
Onderdeel van Embassy of Mobility

We omarmen de ambassade vanuit een langetermijnperspectief en de experimenteerdrift die daarvoor nodig is. Nadrukkelijk ligt de focus op twee mobiliteitsaders: tussen steden én binnen steden.

We jagen aan én voeren uit, zetten steeds de stap van denken naar doen door zelf experimenten op te zetten. Doe ook mee en schrijf je in voor de partner-meeting op dinsdag 8 november van 09:30 tot 12:00 uur bij Dutch Design Foundation, Torenallee 22-8, 5617 BD Eindhoven om de toekomst van mobiliteit samen vorm te geven.

Meld je hier aan!

Locaties

Dutch Design Foundation
Torenallee 22-08
5617 BD Eindhoven

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube