DRIVE 2021 – Mobility

Het programma van DRIVE is bekend! Het festival is van 18 tot en met 22 oktober digitaal te bezoeken.

Type event Talk
Datum & tijd

18 Okt 2021 - 10:30 - 11:30

Locatie Virtual
Onderdeel van Embassy of Mobility
Event
DRIVE 2021 – Mobility
Onderdeel van Embassy of Mobility

Tijdens Design Research & Innovation Festival DRIVE zetten we elk jaar weer vernieuwende projecten en projectresultaten op het grensvlak van kennis en innovatie in de spotlight. Deze projecten zijn van ontwerpers, van onderzoekers of liefst nog van een consortium waar beide inzitten. De projecten hebben resultaten opgeleverd die niet alleen belangrijk waren voor het project zelf maar ook voor toekomstige uitdagingen. Inzichten die bijvoorbeeld gaan over nieuwe methoden en manieren van betrokkenheid creëren, verlangen aanwakkeren, waardecreatie of die zelfs tot systeemverandering aanzetten.

Net als vorig jaar strijkt DRIVE dit jaar neer in De Effenaar, tijdens Dutch Design Week. En net als vorig jaar maken we er – samen met Design United – een hybride en interactief evenement van, waar jij vanuit huis bij aan kunt schuiven. Vijf thema’s in vijf dagen.

Mobility is op maandag 18 oktober aan de beurt, van 10.30 – 11.30. Over ontwerpen voor/met conflicterend ruimtegebruik in de leefomgeving en de notie dat iedereen overal naartoe moet kunnen.

De sprekers van dit evenement zijn Dorota Gazy van STBY, Bob Corporaal van CLEVER°FRANKE en Embassy of Mobility curator Rob Adams van Six Fingers.

Wil je er online bij zijn? Meld je hier aan!

Locaties

Virtual

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube