Happy hybrid

Hybride werken ontstond uit noodzaak maar werd al snel de nieuwe standaard. Toch zijn veel kantoormedewerkers er ontevreden over. Het is fijn om af en toe thuis te werken, gefocust en in pyjama, maar er gaat ook veel verloren op het gebied van collectieve interactie.

Type Project
Onderdeel van Embassy of Mobility
Project
Happy hybrid
Onderdeel van Embassy of Mobility

Hoe kunnen we hybride samenwerken integreren in het kantoor? De film Happy Hybrid speculeert over mogelijke toekomstscenario’s voor herkenbare kantoorsituaties, zoals informele ontmoetingen op de gang of spontane overleggen voor het begin van een vergadering. Hoe ziet dit eruit over dertig jaar?

Zonder de focus te leggen op een specifieke technologie, verbeeldt de film spontane interacties binnen een team, die straks wellicht ook op een hybride manier kunnen plaatsvinden. Op dit moment worden de filmscenario’s vertaald naar een pilot-opstelling, in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf.

Project door: Studio Lonk in samenwerking met Bits of Space en JayKay

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube