Serious game mobipolis

Je kunt nu leren hoe je samenwerkt aan een duurzame en leefbare stad met de serious game Mobipolis, ontwikkeld door CROW en UUM. In dit spel staat de relatie centraal tussen stedelijke verdichting en bereikbaarheid.

Type event Workshop
Datum & tijd

23 - 29 Okt 2023 - 11:30 - 12:30
23 - 29 Okt 2023 - 13:30 - 14:30

Locatie DONNA
Philitelaan 57
5617 AK Eindhoven
Onderdeel van Embassy of Mobility
Event
Serious game mobipolis
Onderdeel van Embassy of Mobility

Het spel draait om de uitdaging waarbij steden zich snel ontwikkelen en toch toegankelijk moeten blijven. Mobipolis is een instrument om met verschillende partijen in gesprek te komen en te ontdekken wat samenwerking betekent op het gebied van mobiliteit en duurzame stadsontwikkeling.

 In Mobipolis gaat het om het leerproces en plezier van het spel. Het hoofddoel is niet alleen winnen, maar vooral samenwerken en beargumenteren. Tijdens het spel verdedig je waarom je voor een bepaalde mobiliteitsaanpak kiest. Spelers moeten samen overleggen en leren om verder te kijken dan hun eigen belangen om tot een goede strategie te komen. Hierbij stellen we de vraag: in wat voor stad willen we wonen en werken? 

Van 23 t/m 28 oktober om 11:30 en om 13:30uur.

Door: CROW en UUM l Unlimited Urban Management

Locaties

DONNA
Philitelaan 57
5617 AK Eindhoven

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube