Kruispunt Brabant: samen investeren in slimme & duurzame mobiliteit

Vitale en gelukkige werknemers, extra aantrekkelijk op de arbeidsmarkt en een lagere Co2 footprint? Investeren in slimme en duurzame mobiliteit rendeert voor jou als werkgever! Op het podium van Dutch Design Week staat Kruispunt Brabant in het teken van de noodzaak tot samen investeren in mobiliteit. En staan we stil bij de vraag wat als leefbaarheid centraal staat bij het ontwerpen van mobiliteit.

Type event Talk
Datum & tijd

20 Okt 2021 - 09:45 - 11:30

Onderdeel van Embassy of Mobility
Event
Kruispunt Brabant: samen investeren in slimme & duurzame mobiliteit
Onderdeel van Embassy of Mobility

In deze vijfde en afsluitende editie van 2021 gaan we op zoek naar commitment om samen te investeren in slimme en duurzame mobiliteit. Als hulpmiddel daarbij introduceren we de Mobiliteitsindex voor werkgevers. Deze biedt jou als werkgever inzicht in waar je staat met je mobiliteitsbeleid en bovenal welke kansen op meer rendement er zijn. Ter inspiratie lichten we verschillende voorbeelden van (samen) investeren en rendement toe. Dit doen we samen met Rombout Frieling, principal engineering designer, bij het ROMBOUT Frieling Lab.

Tafelgasten zijn onder andere:

  • Christophe van der Maat, gedeputeerde Mobiliteit provincie Noord-Brabant
  • Ellen Kroese, directeur VNO-NCW Brabant Zeeland
  • Paul van Nunen, directeur Brainport Eindhoven
  • Paul-Peter Feld, Chief HR-officer Enexis
  • Bernd Niessen, Director Operations Habufa Meubelen BV
  • Ilse Schapendonk, Programmamanager Werken in Verbinding Gemeente Tilburg
  • Rombout Frieling, experience designer

Bezoek Kruispunt Brabant en geniet van een dag Dutch Design Week

Kruispunt Brabant pakt het podium op Dutch Design week in Eindhoven, waar op het gebied van duurzame mobiliteit van alles te zien en beleven is. Als gast van Kruispunt Brabant mogen we je een ticket voor de DDW aanbieden en kun je je bovendien aanmelden voor een exclusieve rondleiding op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit. Onder begeleiding van een Design Guide bezoek je Рna afloop van het Kruispunt Brabant event Рin kleine groepjes de Embassy of Mobility en andere interessante, gerelateerde DDW highlights op Strijp-S en een Mobility Experience Center op Strijp-T.

Livestream Kruispunt Brabant

Wanneer je niet in de gelegenheid bent naar het event te komen, heb je de mogelijkheid de livestream te bekijken. Ook in dat geval vragen we je om jezelf aan te melden. Je ontvangt dan vooraf een link naar de livestream.

Meld je hier aan!

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube