Terugkijken: WDE Talks @ Pakhuis de Zwijger: Mobility

Een wereldreis langs nieuwe concepten voor mobiliteit

Type Actueel
Gepubliceerd op 4 december 2020
Onderdeel van Embassy of Mobility
Actueel
Terugkijken: WDE Talks @ Pakhuis de Zwijger: Mobility
Onderdeel van Embassy of Mobility

Hoe kunnen mobiliteitssystemen bijdragen aan de leefbaarheid van mensen in de stad en het dorp? Dit jaar zijn we hard geconfronteerd met een nieuwe wereld waarin afstand tussen mensen centraal staat en individuele vormen van mobiliteit de voorkeur krijgen. Wat we ook zien is dat het stilleggen van mobiliteit een grote positieve invloed heeft op het milieu en de leefbaarheid van steden. We worden gedwongen terug naar de tekentafel te gaan en openbare mobiliteitsvormen te overdenken. De Embassy of Mobility gaat op onderzoek uit en maakt een tour over de wereld, kijkend naar de gevolgen van Covid-19 op mobiliteit.

We zitten aan tafel met Sicco Santema (Head of People bij het Transit research program van TU Delft), Tim Daniels (Programme Director Smart Mobility bij Brainport Development) en curator Rob Adams.

Benieuwd naar meer? Bekijk de volledige reeks hier terug!

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube