De Eindhoven Sessies: Klimaat & Landschap

De lucht moet schoner, de energie groener en we moeten water vasthouden in plaats van afvoeren Wat betekent dit voor de inrichting van de publieke ruimte in de stad en de relatie tussen stad en buitengebied? En welke rol moeten inwoners kunnen spelen? Deze vragen zijn besproken met Adriaan Geuze en Hanneke Kijne.

Type event Talk
Datum & tijd

21 Okt 2020 - 15:30 - 16:30

Locatie Virtual
Onderdeel van Embassy of Mobility
Event
De Eindhoven Sessies: Klimaat & Landschap
Onderdeel van Embassy of Mobility

Landschapsarchitect Adriaan Geuze is oprichter en mededirecteur van West 8 Urban Design & Landscape Architecture, een bureau dat gespecialiseerd is in stedenbouw en landschapsarchitectuur. Met zijn bureau is Geuze betrokken bij talrijke internationale projecten, waaronder de herinrichting van Governors Island in New York en het Toronto Central Waterfront. In Eindhoven is hij supervisor van gebieden Strijp-S en Strijp-T.

Landschapsarchitect Hanneke Kijne was eerder eigenaar en hoofdontwerper bij Hosper landschapsarchitecten. In 2019 startte ze haar bureau MORE landscape, een ontwerpbureau voor landschapsarchitectuur en stedenbouw. Sinds 2018 is Kijne hoofd landschapsarchitectuur van de Academie van Bouwkunst in Amsterdam.

Locaties

Virtual

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube