Gesprekken over de toekomst van mobiliteit

Tijdens Dutch Design Week 2020 spreekt curator Rob Adams met de partners van de Embassy of Mobility: Roel Hellemons (Eindhoven Airport), Tim Daniels (Brainport Smart Mobility) en Hans Eenhoorn (Rijkswaterstaat). Ze gaan het gesprek aan over de toekomst van mobiliteit, de rol die zij daarin spelen en natuurlijk het belang van de Embassy of Mobility.

Type Topic
Datum 22 oktober 2020
Onderdeel van Embassy of Mobility
Topic
Gesprekken over de toekomst van mobiliteit
Onderdeel van Embassy of Mobility

In deze aflevering praat Rob Adams met Roel Hellemons, directeur van Eindhoven Airport. Ze bespreken de impact van covid op de luchthaven en de rol en betrokkenheid van Eindhoven Airport in het Brainport ecosysteem.

Tim Daniels, programmamanager Brainport Smart Mobility praat met Rob Adams over de ambities van Brainport op het gebied van bereikbaarheid, verkeersveiligheid en duurzame mobiliteit en de rol van Brainport in het aanjagen van innovaties.

In deze laatste podcast uit de serie gaat Rob Adams het gesprek aan met Hans Eenhoorn, strateeg en programmaleider bij Rijkswaterstaat. Ze spreken over de rol van Rijkswaterstaat, het aan elkaar knopen van mobiliteitssystemen, het belang van samenwerken en natuurlijk over de internationale veranderingen op het gebied van mobiliteit sinds de pandemie.

icon-arrow-thin icon-close-super-thin