Gesprekken over de toekomst van mobiliteit

Tijdens Dutch Design Week 2020 spreekt curator Rob Adams met de partners van de Embassy of Mobility: Roel Hellemons (Eindhoven Airport), Tim Daniels (Brainport Smart Mobility) en Hans Eenhoorn (Rijkswaterstaat). Ze gaan het gesprek aan over de toekomst van mobiliteit, de rol die zij daarin spelen en natuurlijk het belang van de Embassy of Mobility.

Type Actueel
Gepubliceerd op 22 Oktober 2020
Onderdeel van Embassy of Mobility
Actueel
Gesprekken over de toekomst van mobiliteit
Onderdeel van Embassy of Mobility

In deze aflevering praat Rob Adams met Roel Hellemons, directeur van Eindhoven Airport. Ze bespreken de impact van covid op de luchthaven en de rol en betrokkenheid van Eindhoven Airport in het Brainport ecosysteem.

Podcast icon-label-soundcloud

Tim Daniels, programmamanager Brainport Smart Mobility praat met Rob Adams over de ambities van Brainport op het gebied van bereikbaarheid, verkeersveiligheid en duurzame mobiliteit en de rol van Brainport in het aanjagen van innovaties.

Podcast icon-label-soundcloud

In deze laatste podcast uit de serie gaat Rob Adams het gesprek aan met Hans Eenhoorn, strateeg en programmaleider bij Rijkswaterstaat. Ze spreken over de rol van Rijkswaterstaat, het aan elkaar knopen van mobiliteitssystemen, het belang van samenwerken en natuurlijk over de internationale veranderingen op het gebied van mobiliteit sinds de pandemie.

Podcast icon-label-soundcloud
chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube