World Design Embassies verbindt ontwerpers met organisaties en belanghebbenden om te kijken naar de uitdagingen die horen bij een snel veranderende wereld, en de rol die design hierin kan spelen. In deze podcast serie wordt gesproken over de uitdagingen waar zij tegenaan lopen en de oplossingen die ze voor zich zien voor een toekomstige maatschappij.

Elke dinsdag om 16.00 uur verschijnt er een nieuwe podcast.

Food & Health

Luister hier de derde WDE podcast waarin we het hebben over projecten die zich bevinden op het snijvlak van Food en Health. We spreken met Naomi Jansen van De Voedselapotheek en met Danielle Roberts van Magic Tea.

Embassy of Health

Visuele medische metrolijnen, of ontmoetingen tussen ouderen en hun omgeving ontwerpen. Beiden zijn projecten die je dit jaar vindt binnen de Embassy of Health tijdens Dutch Design Week 2020. We gaan in gesprek met Jasper Brands, creatief directeur van Panton, ontwerpstudio voor de zorg, en met ontwerper Joost van Wijmen, initiatiefnemer van het project ENCOUNTER.

Embassy of Rethinking Plastic

Hoogste tijd om anders naar plastic te gaan kijken. We trappen af met ontwerpers Shahar Livne en Iris Bekkers die beiden betrokken zijn bij de Embassy of Rethinking Plastic.

Deze podcastserie wordt gemaakt in samenwerking met Jean-Paul Linnartz van Radio4Brainport.org.

icon-arrow-thin icon-close-super-thin