DDW22 is van start!

Het is eindelijk zover! Dutch Design Week 2022 is begonnen! Vandaag om 11:00 uur openden alle DDW-locaties haar deuren. Iedereen staat klaar om de bezoekers te ontvangen. Wij kijken uit naar een inspirerende editie van DDW! Zien we je daar?

Type Actueel
Gepubliceerd op 22 Oktober 2022
Actueel
DDW22 is van start!
Onderdeel van

Wat vind je waar, en wanneer? In het Klokgebouw vind je vier Embassies. Verken de supermarkt van 2050 tijdens een bezoek aan de Embassy of Food. Ontdek welke mindset bijdraagt aan een chronisch gezonde samenleving bij de Embassy of Health. In de Embassy of Urban Mobility verken je verschillende manieren waarop we mobiliteit de leefbaarheid in de stad bevordert. De Embassy of Safety ontwaakt creatief makerschap in iedereen. In het Van Abbemuseum vind je de openbaar toegankelijke Embassy of Inclusive Society, hier bevraag je je eigen denkpatronen. Of ontdek in Yksi Expo hoe we duurzaam met de natuur en met plastic om kunnen gaan bij de Embassy of Rethinking Plastic. De Embassy of Circular & Biobased Building toont je een andere, circulaire waardeysteem dat verder gaat dan biobased bouwen naast het Ketelhuisplein op Trudotorenplein het duurzame huis van de toekomst. En in de Embassy of Water in het Designhuis leer je weer samenleven met water. Naast alle exposities, organiseren de Embassies ook een uitgebreid aanvullend programma tijdens DDW. Wil je participeren in de verschillende workshops van de Embassies? Bekijk het volledige programma hier!

Praktische informatie DDW

Benieuwd naar de rest van het DDW programma? Klik dan hier! Heb jij vragen rondom jouw bezoek aan DDW? Hier vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen. Heb je nog geen DDW ticket? Dan kun je die hier kopen. Een ticket is gedurende negen dagen geldig voor alle DDW-locaties. Download de plattegrond voor een overzicht van de verschillende locaties!

Downloads

  • DDW plattegrond 0.63mb Download
Grand Opening Dutch Design Week 2022 - credits: about.today
chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube