DDW is begonnen!

Het is eindelijk zover: DDW is van start! Vandaag om 11:00 uur openden alle DDW-locaties haar deuren. Iedereen staat klaar om de bezoekers te ontvangen. Wij kijken uit naar een inspirerende editie van DDW! Zien we je daar?

Type Actueel
Gepubliceerd op 16 Oktober 2021
Actueel
DDW is begonnen!
Onderdeel van

Naast alle exposities, organiseren de Embassies ook een uitgebreid aanvullend programma tijdens DDW. Wat vind je waar, en wanneer? De Embassy of Circular & Biobased Building toont midden op het Ketelhuisplein het duurzame huis van de toekomst. Verken de supermarkt van de toekomst tijdens een bezoek aan de Embassy of Food. Ontdek hoe jij kan bijdragen aan de collectieve gezondheid bij de Embassy of Health. Of hoe we samen kunnen zorgen voor een inclusiever ontwerpveld bij de Embassy of Inclusive Society. In de Embassy of Mobility verken je verschillende manieren waarop we mobiliteit kunnen herontwerpen. Of ontdek hoe we duurzaam met plastic om kunnen gaan bij de Embassy of Rethinking Plastic. De Embassy of Safety verrast je daarnaast met bijzondere samenwerkingen rondom het ontwerpen van veiligheid. En in de Embassy of Water kun je je laten verwonderen door de stem van water. Benieuwd naar de rest van het DDW programma? Klik dan hier!

Praktische informatie DDW

Heb jij vragen rondom jouw bezoek aan DDW? Hier vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen. Of bekijk de laatste informatie omtrent COVID-19. Heb je nog geen DDW ticket? Dan kun je die hier kopen. Een ticket is gedurende negen dagen geldig voor alle DDW-locaties. DDW heeft dit jaar honderd locaties. Benieuwd naar de volledige plattegrond? Je downloadt de plattegrond hier.

Downloads

  • DDW plattegrond 0.43mb Download

Hoe ga jij van A naar B op DDW?

De Brainport regio staat in het teken van innovatieve oplossingen, zo ook op het gebied van mobiliteit. Om de regio op een duurzame manier leefbaar en bereikbaar te houden is er een pilot actief om Mobility as a Service (MaaS) in de praktijk te brengen. Op deze nieuwe manier van reizen plan, boek en betaal je al je reizen vanuit één slimme reisapp, de Turnn app. ASML en Gemeente Eindhoven gingen je al voor! Zij gebruiken de app om woon-werk en zakelijk reizen te faciliteren. Wil je deze nieuwe manier van reizen in de praktijk ervaren? Tijdens DDW organiseert Turnn een unieke pilot. Met een speciaal account krijg je als bezoeker toegang tot een selectie van features die voor zakelijke accounts kunnen worden gekozen. Plan en boek je reis naar jouw favoriete expo bijvoorbeeld met het OV, een deelfiets, deelscooter of deelauto.

Meld je aan op www.vanAnaarBrainport.nl/DDW en ontvang meer info via de mail. Download de Turn App voor je smartphone via de volgende linkjes: Play Store (linker QR-code) of App Store (rechter QR-code). Heb je de app gedownload? Zoek dan op “FromAtoBrainport: it’s your Turnn” en je komt direct bij de Embassy of Mobility uit.

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube