Safety door World Design Embassies

World Design Embassies verbindt ontwerpers met organisaties en belanghebbenden om te kijken naar de uitdagingen die horen bij een snel veranderende wereld, en de rol die design hierbij kan spelen. In deze aflevering: Veiligheidsexpert Hans Boutellier en curator Tabo Goudswaard praten over hoe ons beeld van veiligheid in de loop der tijd is veranderd en over de uitdagingen waar we nu voor staan, waaronder hoe georganiseerde misdaad onze dagelijkse levens ondermijnt en hoe het blootleggen van de manier waarop hard drugs geproduceerd onze morele dubbelzinnigheid kan veranderen.

Type Actueel
Gepubliceerd op 17 Oktober 2019
Onderdeel van Embassy of Safety
Actueel
Safety door World Design Embassies
Onderdeel van Embassy of Safety

Luister ook naar onze andere afleveringen over de Embassy of HealthWaterSustainable DesignMobility and Circular & Biobased Building. We spreken over de uitdagingen waar zij tegenaan lopen en de oplossingen die zij voor zich zien voor de toekomstige maatschappij. Klimaatverandering, verstedelijking, het toenemende gebruik van technologie in ons dagelijks leven… waar gaat het heen en hoe kunnen we onze maatschappij op een positieve, betekenisvolle manier vormgeven?

Bezoek ons op Dutch Design Week, waar de Embassies een fysieke vorm aannemen – in tentoonstellingen, lezingen, debatten en workshops – zodat ideëen, expertise en inzichten gedeeld kunnen worden met experts en het publiek. 19 -27 oktober 2019, in Eindhoven.

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube