Health door World Design Embassies

World Design Embassies verbindt ontwerpers met organisaties en belanghebbenden om te kijken naar de uitdagingen die horen bij een snel veranderende wereld, en de rol die design hierin kan spelen. In deze aflevering: Designer Frank Kolkman – ambassadeur van the Embassy of Health – en Jetske van Oosten – een van de curators van de Embassy – bespreken de rol die ontwerpers spleen in de toekomst van gezondheidszorg, wie er verantwoordelijk zou moeten zijn voor mensen zorg nodig hebben en hoe kwaliteit van zorg bepaald wordt.

Type Actueel
Gepubliceerd op 4 Oktober 2019
Onderdeel van Embassy of Health
Actueel
Health door World Design Embassies
Onderdeel van Embassy of Health

Luister ook naar onze andere afleveringen over de Embassy of Mobility, Water, Circular & Biobased Building, Sustainable Design and Safety. We spreken over de uitdagingen waar zij tegenaan lopen en de oplossingen die zij voor zich zien voor de toekomstige maatschappij. Klimaatverandering, verstedelijking, het toenemende gebruik van technologie in ons dagelijks leven… waar gaat het heen en hoe kunnen we onze maatschappij op een positieve, betekenisvolle manier vormgeven?

Bezoek ons op Dutch Design Week, waar de Embassies een fysieke vorm aannemen – in tentoonstellingen, lezingen, debatten en workshops – zodat ideëen, expertise en inzichten gedeeld kunnen worden met experts en het publiek. 19 -27 oktober 2019, in Eindhoven.

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube