Water door World Design Embassies

World Design Embassies verbindt ontwerpers met organisaties en belanghebbenden om te kijken naar de uitdagingen die horen bij een snel veranderende wereld, en de rol die design hierin kan spelen. In deze aflevering: Anouk van de Poll, de curator en initiator van de Embassy of Water, en young designer Valentina Mariño vertellen ons hoe het bestuderen van onze organische verbinding met water kan bijdragen aan het verbeteren van waterkwaliteit en -circulariteit.

Type Topic
Datum 23 september 2019
Onderdeel van Embassy of Water
Topic
Water door World Design Embassies
Onderdeel van Embassy of Water

Luister ook naar onze andere afleveringen over de Embassy of Health, Sustainable Design, Circular & Biobased Building, Mobility and Safety. We spreken over de uitdagingen waar zij tegenaan lopen en de oplossingen die zij voor zich zien voor de toekomstige maatschappij. Klimaatverandering, verstedelijking, het toenemende gebruik van technologie in ons dagelijks leven… waar gaat het heen en hoe kunnen we onze maatschappij op een positieve, betekenisvolle manier vormgeven?

Bezoek ons op Dutch Design Week, waar de Embassies een fysieke vorm aannemen – in tentoonstellingen, lezingen, debatten en workshops – zodat ideëen, expertise en inzichten gedeeld kunnen worden met experts en het publiek. 19 -27 oktober 2019, in Eindhoven.

icon-arrow-thin icon-close-super-thin