Sustainable Design door World Design Embassies

World Design Embassies verbindt ontwerpers met organisaties en belanghebbenden om te kijken naar de uitdagingen die horen bij een snel veranderende wereld, en de rol die design hierbij kan hebben. In deze aflevering: hoe heeft sustainable design zich ontwikkeld, en hoe kunnen we hiermee bijdragen aan de toekomst?

Type Actueel
Gepubliceerd op 13 september 2019
Actueel
Sustainable Design door World Design Embassies
Onderdeel van

De curators van de Embassy of Sustainable Design – Leonne Cuppen (ontwerper en eigenaresse van Yksi Connect) en Teun van Wetten (design director bij VanBerlo) bespreken sustainable design als een circulair proces en het belang van samenwerking om verandering te creëren.

Luister ook naar onze andere afleveringen over de Embassy of Health, Water, Circular & Biobased Building, Mobility and Safety. We spreken over de uitdagingen waar zij tegenaan lopen en de oplossingen die zij voor zich zien voor de toekomstige maatschappij. Klimaatverandering, verstedelijking, het toenemende gebruik van technologie in ons dagelijks leven… waar gaat het heen en hoe kunnen we onze maatschappij op een positieve, betekenisvolle manier vormgeven?

Bezoek ons op Dutch Design Week, waar de Embassies een fysieke vorm aannemen – in tentoonstellingen, lezingen, debatten en workshops – zodat ideëen, expertise en inzichten gedeeld kunnen worden met experts en het publiek. 19 -27 oktober 2019, in Eindhoven.

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube