Mobility door World Design Embassies

World Design Embassies verbindt ontwerpers met organisaties en belanghebbenden om te kijken naar de uitdagingen die horen bij een snel veranderende wereld, en de rol die design hierin kan spelen. In deze aflevering: Rob Adams, de curator van de Embassy of Mobility, vertelt over hoe mobiliteit meer over kwaliteit van leven gaat, dan over transport en infrastructuur. Ontwerper Nikol Kivova introduceert haar project Synapse, dat via responsieve stoeptegels anonieme data verzamelt, om onze omgeving te verbeteren.

Type Topic
Datum 26 september 2019
Onderdeel van Embassy of Mobility
Topic
Mobility door World Design Embassies
Onderdeel van Embassy of Mobility

Luister ook naar onze andere afleveringen over de Embassy of Health, Water, Circular & Biobased Building, Sustainable Design and Safety. We spreken over de uitdagingen waar zij tegenaan lopen en de oplossingen die zij voor zich zien voor de toekomstige maatschappij. Klimaatverandering, verstedelijking, het toenemende gebruik van technologie in ons dagelijks leven… waar gaat het heen en hoe kunnen we onze maatschappij op een positieve, betekenisvolle manier vormgeven?

Bezoek ons op Dutch Design Week, waar de Embassies een fysieke vorm aannemen – in tentoonstellingen, lezingen, debatten en workshops – zodat ideëen, expertise en inzichten gedeeld kunnen worden met experts en het publiek. 19 -27 oktober 2019, in Eindhoven.

icon-arrow-thin icon-close-super-thin