Circular & Biobased Building door World Design Embassies

World Design Embassies verbindt ontwerpers met organisaties en belanghebbenden om te kijken naar de uitdagingen die horen bij een snel veranderende wereld, en de rol die design hierbij kan spelen. In deze aflevering: Architect Marco Vermeulen en Lucas De Man, creative director bij Company New Heroes, bespreken hoe de bouw industrie meer circulaire en biobased materialen zou moeten gebruiken – zoals hout en zelfs paddestoelen. Curator Rob Adams, oprichter van Six Fingers, vertelt hoe dit kan bijdragen aan een koolstof neutrale wereld.

Type Topic
Datum 17 oktober 2019
Topic
Circular & Biobased Building door World Design Embassies

Luister ook naar onze andere afleveringen over de Embassy of HealthWater, Sustainable Design, Mobility and Safety. We spreken over de uitdagingen waar zij tegenaan lopen en de oplossingen die zij voor zich zien voor de toekomstige maatschappij. Klimaatverandering, verstedelijking, het toenemende gebruik van technologie in ons dagelijks leven… waar gaat het heen en hoe kunnen we onze maatschappij op een positieve, betekenisvolle manier vormgeven?

Bezoek ons op Dutch Design Week, waar de Embassies een fysieke vorm aannemen – in tentoonstellingen, lezingen, debatten en workshops – zodat ideëen, expertise en inzichten gedeeld kunnen worden met experts en het publiek. 19 -27 oktober 2019, in Eindhoven.

icon-arrow-thin icon-close-super-thin