Het verhaal achter POND

POND – de kracht van water

Type event Talk
Datum & tijd

23 Okt 2020 - 10:00 - 11:00

Locatie Virtual
Onderdeel van Embassy of Water
Event
Het verhaal achter POND
Onderdeel van Embassy of Water

Hoe zou het zijn als wij energie kunnen genereren uit de samenwerking met de microben levend in het water? Hoe zou het zijn als wij gebruik konden maken van de geheime energiebronnen van de natuur  en deze deel kunnen maken van ons energiesysteem?

Met POND laten wij jullie een toekomst zien waarin wij samenwerken met water om energie te genereren. Tegelijkertijd geeft POND een stem aan het water, waardoor het water ons haar gezondheid kenbaar kan maken. Ben je benieuwd naar deze innovatie en hoe Nova Innova deze toekomst een stuk dichterbij brengt? Tune dan in tijdens Nova Innova’s¬†presentatie over POND as vrijdag tijdens de Dutch Design Week!

Klik hier voor de directe link naar de livestream.

 

Nova Innova

POND
Meer Minder

Wat als we kolencentrales kunnen vervangen door mooie meren? POND is het eerste drijvende netwerk in de wereld die energie genereerd uit de microben van het water. Deze technologie maakt het mogelijk om duurzame energie te verkrijgen door samen te werken met de natuur.

Meer informatie over het project? Klik hier.

Locaties

Virtual

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube