De Embassy of Inclusive Society nu te zien in het Van Abbemuseum

Wil je in alle rust de expo van Embassy of Inclusive Society bezoeken? Doe dat dan al vóór DDW! Voor het tweede jaar op rij wordt de Embassy gehuisvest in het Van Abbemuseum. Een unieke bijkomstigheid is dat de Embassy daardoor al eerder te bezoeken is, al vanaf 7 oktober. Je vindt de Embassy als onderdeel van de nieuwe tentoonstelling ‘The space between us’. Deze tentoonstelling, een samenwerking tussen Van Abbemuseum en de Embassy, bevraagt de rol van het museum in de samenleving en is alles behalve klassiek en museaal. Interactie, participatie en uitwisseling staan centraal. Samen onderzoeken we hoe ontwerp vorm geeft aan onze relaties met elkaar en met de ruimte om ons heen. De Embassy bevindt zich in het hart van de tentoonstelling.

Type Actueel
Gepubliceerd op 16 Oktober 2023
Onderdeel van Embassy of Inclusive Society
Actueel
De Embassy of Inclusive Society nu te zien in het Van Abbemuseum
Onderdeel van Embassy of Inclusive Society

In The Gym, ontworpen door social designer Gabriel Fontana, ontdek je de gelaagdheid van verschillende lichamelijke ervaringen. In de Lorem Ipsum installatie, ontworpen door The Anderen, ontdek je daarnaast wat inclusief en toegankelijk ontwerp inhoudt en hoe je de richtlijnen toepast in de praktijk. ‘The space between us’ is vanaf 7 oktober te bezoeken in het Van Abbemuseum. Zien we je daar?

Tip: Niet alleen zijn kan je naar een expositie van de Embassy. Wederom wordt er dit jaar een programma vol workshops waar je actief aan de slag kan met het leren en ontleren van je (denk)patronen. Bekijk hier het actuele overzicht.

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube