Rookvrij leven voor iedereen

Iedereen in Nederland heeft het recht om lang en gelukkig te leven. Maar niet iedereen heeft hier dezelfde kans op. Grote verschillen in gezondheid en de manier waarop gezondheid verband houdt met andere aspecten van ons leven en de samenleving, maken dit een belangrijke en complexe opgave.

Type Project
Onderdeel van Embassy of Health
Project
Rookvrij leven voor iedereen
Onderdeel van Embassy of Health

Roken is een van de belangrijkste oorzaken van gezondheidsachterstanden. Hoewel steeds meer mensen stoppen met roken, is er helaas nog altijd een hele grote groep die dat niet doet. In het programma Rookvrij Leven voor Iedereen werkt Muzus samen met Pharos, de GGD, professionals uit de sociale sector en de zorg, sleutelpersonen en ervaringsdeskundigen. Om betere ondersteuning te bieden bij stoppen met roken en te werken aan een rookvrije wereld voor opgroeiende kinderen.

Het gesprek voeren over (mee)roken is vaak moeizaam, terwijl eigenlijk 80% van de mensen wil stoppen met roken. Hoe ga jij het gesprek aan?

Project door Muzus

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube