i
Aanmelden

Klik op 'Registreer' om deel te nemen. Je wordt doorgestuurd naar de Zoom-room.

Registreer

What the Health?! #2 – De natuur als graadmeter voor onze gezondheid?

Onze gezondheid staat niet los van de staat van onze planeet. Vervuiling, ontbossing en verlies van biodiversiteit leiden tot bestaansonzekerheid, chronische stress en toenemende gezondheidsverschillen. Hoe brengen we het perspectief van een gezonde natuur in als waarde voor gezondheid? Hoe kan ontwerpkracht bijdragen aan het creëren van deze nieuwe waardes?

In samenwerking met Joyce Browne (associate professor Global Health / Epidemiology van het Julius Centrum, UMC Utrecht) onderzoeken we deze nieuwe waardes voor gezondheid en de rol die de gezondheid van onze planeet daarbij speelt. We verkennen vanuit de mondiale context tot welke lokale gezondheidsverschillen dit kan leiden. En we zoeken samen naar inspiratie om het perspectief van natuur als nieuwe waarde vorm te geven.

De digitale deuren zijn 5 min voor tijd open!
Klik op de aanmeld-button voor de deelname-link (Zoom).

Type event Talk
Datum & tijd

23 May 2023 - 12:00 - 13:00

Onderdeel van Embassy of Health
Event
What the Health?! #2 – De natuur als graadmeter voor onze gezondheid?
Onderdeel van Embassy of Health

Onder de noemer ‘What the health?!’ neemt de Embassy of Health je maandelijks mee voor een dosis inspiratie tijdens de lunch. Rake vragen over gezondheid en zorg, waar we ons in een uur over buigen én waar we door een ontwerpersbril naar kijken.

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube