i
Aanmelden

Geïnteresseerd?

Registreer

Vreemd-gaan met het Makerscollectief

Ontdek wat maakkracht kan betekenen voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Afgelopen 2 mei heeft het Makerscollectief zich geïntroduceerd aan het Ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) en de partners van de Embassy of Safety en World Design Embassies. Maar dat was natuurlijk pas het begin: Makers willen maken, en het liefst met jou!

Kom daarom naar het vervolg evenement* op dinsdagmiddag 13 juni om het maken beter te leren kennen en samen aan de slag te gaan.

Type event Workshop
Datum & tijd

13 Jun 2023 - 12:00 - 18:30

Onderdeel van Embassy of Safety
Event
Vreemd-gaan met het Makerscollectief
Onderdeel van Embassy of Safety

Het Makerscollectief van Justitie en Veiligheid is een collectief van creatieve denkers, ondernemende ontwerpers en enthousiaste doeners verspreid over het Ministerie van Justitie en Veiligheid en haar uitvoeringsorganisaties. Samen bundelen zij hun krachten om bestaande manieren van werken aan te vullen. Dit doen zij door de volgende uitgangspunten centraal te stellen: ze werken co-creatief, reflectief en met de eindgebruiker centraal. 

De komende tijd vraagt het Makerscollectief aandacht voor maakkracht, met het thema vreemd-gaan: een creatieve stap naar succes, waar we ‘verboden verbindingen’ maken en van anderen afkijken. Dinsdagmiddag 13 juni staat in het teken van dit thema. We zullen samen aan de slag gaan door vreemd-te-gaan, zodat je kan ervaren wat de waarde van maakkracht voor jou kan zijn!

Programma:

12:00 – 13:00u – Netwerklunch
13:00 – 16:00u – Workshop: Vreemd-gaan met het Makerscollectief
16:00 – 17:00u – Plenaire reflectie en afsluiting van de expositie ‘In Makers We Trust’
17:00 – 18:30u – Netwerkborrel 

* Was je er de vorige keer niet bij? Geen probleem! Dit evenement is een vervolg op de vorige, maar houdt ook rekening met nieuwkomers!

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube