i
Tickets

Deze sessie is gratis toegankelijk.

Bestel tickets

Van risico denken naar kansen

Zin in buiten de lijntjes kleuren en lef genoeg voor een experiment? Kom voor inspiratie en voorbeelden naar deze workshop waar we de mens en zijn gewone leven als vertrekpunt nemen en elkaar als gelijkwaardige zien. Met waarden als grensverleggend samenwerken, zingeving en plezier, ruimte geven en opzoeken, ook als het schuurt.

Deze workshop staat in het teken van de ontwerp aanpak middels twee projecten, met als rode draad dat de jongeren om wie het gaat, aangesproken worden op hun veerkracht, mogelijkheden en dromen!

Type event Workshop
Datum & tijd

27 Okt 2023 - 12:45 - 13:45

Locatie Natlab
Kastanjelaan 500
5616 LZ Eindhoven
Onderdeel van Embassy of Health
Event
Van risico denken naar kansen
Onderdeel van Embassy of Health

Redesigning relapse; Veerkrachtig leren vallen en opstaan
Redesigning Relapse is een ontwerponderzoek waarin Brijder Jeugd, YOUZ Verslavingszorg en Redesigning Psychiatry verkend hebben hoe ze adolescenten die worstelen met verslaving, vanuit een nieuwe visie kunnen ondersteunen. Daarin verschuift de aandacht van het voorkomen van terugval naar het versterken van de veerkracht van jongeren en hun sociale netwerk.

Wat te kiezen – Van dromen naar doen
Een project van Pluryn & Buro Zorgelozer. Wat te kiezen?! Richt zich op de vraag; hoe, op speelse wijze, een ontwikkelingsgerichte leefomgeving voor jongvolwassenen te realiseren is, waarin kansen en mogelijkheden voorop staan. Dit in de context van Pluryn die jongeren (tot 20 jaar) en jongvolwassenen met een beperking ondersteunt.

Deze initiatieven zijn mede mogelijk gemaakt door Agis Innovatiefonds.

Locaties

Natlab
Kastanjelaan 500
5616 LZ Eindhoven

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube