i
Aanmelden

Meld je aan voor dit evenement.

Registreer

Tour en Talk: Durf te falen!

Wat is kwaliteit van ongemak in een ontwerpproject? Hoe kun je leren binnen een ingewikkelde realiteit? Is schaamte een kracht of een zwakte?

Stichting ENCOUNTER organiseert, samen met de curatoren van de Embassy of Health, een bezoek aan de expositie ENCOUNTER#9, Superhero or design zero? en een gesprek over het project. ENCOUNTER#9 bevraagt kritisch de rol en het handelen van de designer in de zorg. Ontwerper Joost van Wijmen positioneert zichzelf met humor en ironie als anti-superheld. Hij neemt hierin ook de visie van verschillende betrokkenen op het project mee. Met deze meerstemmige uitkomsten onderzoekt hij de relativiteit van falen en slagen. 

Aan de hand van ervaringen uit project en in gesprek met enkele betrokkenen brengen we waardevolle inzichten uit de soms schurende ontwerpwerkelijkheid in kaart. We gaan samen met onderzoekers Barbara Groot, Lieke de Kock (Leyden Academy on Vitality and Ageing) en Désirée Bierlaagh (Practor bij het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Welzijn & Zorg) en natuurlijk ook met jou, onderzoeken wat de waarde is van falen.

Type event Talk, Tour
Datum & tijd

23 Okt 2022 - 16:00 - 18:00

Locatie Klokgebouw
Klokgebouw 50
5617 AB Eindhoven
Onderdeel van Embassy of Health
Event
Tour en Talk: Durf te falen!
Onderdeel van Embassy of Health
Credits: Harmen Meinsma

Fotocredits: Harmen Meinsma

Het verzamelpunt van de tour is in de tentoonstellingshal (direct na de ticketbalie). Voor deelname is een entreebewijs voor de DDW nodig.

Locaties

Klokgebouw
Klokgebouw 50
5617 AB Eindhoven

Plan je route

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube