i
Enkel genodigden

Mocht je meer informatie willen over dit onderdeel, stuurt u gerust een e-mail naar wde@dutchdesignfoundation.com.

The Exploded View als fieldlab voor emissieloos bouwen

Deze workshop maat onderdeel uit van een onderzoeksprogramma van TNO en Biobased Creations. Doel van het programma is om de barrières te verlagen voor grootschalige toepassing van biobased materialen. Omdat we geloven dat biobased materialen een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het streven om emissieloos te bouwen; vaak lichtere materialen, lokaal geproduceerd die goed toegepast kunnen worden bij het industrieel vervaardigen van gebouwen.
Onderdeel van het programma is dat marktpartijen aangeven welke vragen ze hebben mbt de betreffende biobased materialen. Dit vanuit de gedachte dat wanneer marktpartijen meer informatie over een bepaald materiaal hebben, de architect of de bouwer het makkelijker zal vinden om het materiaal ook letterlijk toe te passen in de praktijk.
Tijdens de workshop maken de deelnemende leveranciers en  marktpartijen kennis met elkaar. Ze gaan met elkaar in gesprek over de mogelijkheden en belemmeringen van biobased materialen en in het bijzonder de materialen van de 9 leveranciers: Blueblocks, EXIE NV, Mogu, Omlab, Rik Makes, Scape Agency, Strotec, Studio Klarenbeek & Dros, Waterweg.
Type event Workshop
Datum & tijd

21 Okt 2021 - 11:00 - 14:30

Locatie The New Block
Kastanjelaan Eindhoven/ Gebouw SFS/ Strijp-S
Event
The Exploded View als fieldlab voor emissieloos bouwen

Locaties

The New Block
Kastanjelaan Eindhoven/ Gebouw SFS/ Strijp-S

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube