i
Tickets

Je hebt tickets nodig voor dit evenement.

Bestel tickets

Samen bouwen aan een toegankelijke culturele sector

Op maandagmiddag 23 oktober tijdens de Dutch Design Week organiseert het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap in samenwerking met Zeewaardig en Greenberry een bijeenkomst over toegankelijkheid in de culturele sector. Tijdens de bijeenkomst geven we drie perspectieven (culturele instellingen, ervaringsdeskundigen en makers) het podium om over hun ervaringen te spreken. Dit gesprek zal onder leiding van moderator Eva Eikhout plaatsvinden.

Onderdeel van de bijeenkomst is de presentatie van de ideeën voor de verschillende onderdelen voor het kennispunt toegankelijkheid, waar de afgelopen maanden aan is gewerkt en waar u mogelijk bij betrokken bent geweest. 

Programma:

15:30 – Inloop en bezoek Embassy of Inclusive Society
In kleine groepen nemen we u mee door de Embassy of Inclusive Society.* Op deze Embassy komen Dutch Design Foundation en coalitiepartners (waaronder het Ministerie van OCW) bij elkaar om actuele uitdagingen, werkwijzen en gedeelde ambities uit te wisselen als het gaat over inclusiviteit. Lees hier meer over de Embassy. 

16:15 Verplaatsen naar de zaal ‘De Studio’

16:30 Start plenair sprekersprogramma en toelichting op ideeën voor het Kennispunt

17:45 Borrel en Feedback Festival in het museumcafé Karel 1 . Tijdens deze borrel vragen we u om op interactieve wijze feedback te geven op de ideeën voor het Kennispunt.

 De sessie wordt gehouden in het Nederlands.

Type event Workshop
Datum & tijd

23 Okt 2023 - 15:30 - 18:00

Event
Samen bouwen aan een toegankelijke culturele sector

Over de facilitators 

Zeewaardig past servicedesign toe om gewone mensen en organisaties samen te laten werken aan complexe vragen. Greenberry is een strategisch digitaal designbureau voor merken en organisaties die geloven dat het beter kan.

*Dutch Design Week is een druk evenement door heel Eindhoven. De expositie op de Embassy is ook open voor andere bezoekers. Daardoor kunnen we niet helemaal controleren hoeveel mensen er binnen zijn en hoe uw ervaring met de Embassy is. Graag laten we u nu alvast weten dat de expositie na uw bezoek nog tot 16 november te bezoeken is.

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube