i
Aanmelden

Meld je aan voor dit evenement.

Registreer

Interview met Mark Vester: De eerste chemische recycling fabriek voor circulaire plastics van Nederland

Benieuwd naar hoe de industrie zich inzet om onderwerpen als plastic aan te pakken?

Type event Interview
Datum & tijd

3 Feb 2021 - 16:00 - 16:30

Locatie Virtual
Event
Interview met Mark Vester: De eerste chemische recycling fabriek voor circulaire plastics van Nederland

Yksi Expo gaat in gesprek met Mark Vester, global leader voor Circular Economy voor SABIC en chairman van het Polyolefin Circular Economy Platform (PCEP). Mark is betrokken bij de bouw van de eerste circulaire plastic fabriek die circulaire plastics gaat produceren in Nederland. In dit korte interview gaan we verder op dit onderwerp in.

Rethink is een gezamenlijk initiatief van de NRK en PlasticsEurope Nederland. Met Rethink zet de kunststof- en rubberindustrie zich actief in als belangrijke (gespreks)partner binnen de Nederlandse economie en samenleving. Of dit nu gaat over kunststof en rubber in het algemeen of over daaraan gerelateerde maatschappelijke thema’s en specifieke onderwerpen. Onze leden maken bijzondere en waardevolle producten en zien het als hun taak om dat op een zo duurzame en efficiënte manier te doen. We zijn er trots op om dat te laten zien! We willen onze kennis en visie delen en onze betrokkenheid bij maatschappelijke discussies vergroten en versterken. Dit doen we aan de hand van 5 Re’s. Reduce, Reuse, Recycle, Renew & Redesign.

Locaties

Virtual

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube