i
Aanmelden

Geïnterresseerd?

Registreer

Festival Chronisch Gezond

Eigen regie? Wat verstaan we daaronder en hoe vullen we dat eigentijds en volwaardig in? Waarom is dat belangrijk en wat levert het ons op? En wat kan de creatieve kracht van ontwerpend onderzoek daarin betekenen?

Type event Festival
Datum & tijd

21 Apr 2022 - 12:00 - 18:00

Locatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Onderdeel van Embassy of Health
Event
Festival Chronisch Gezond
Onderdeel van Embassy of Health

Zijn dit vragen waar jij je mee bezig houdt of interesse voor hebt, vanuit je dagelijks leven of vanuit je werk? Dan nodigen we je graag uit voor het Festival Chronisch Gezond. Agis Innovatiefonds en Stimuleringsfonds Creatieve Industrie organiseren dit festival op 21 april 2022. Ga je mee op verkenning, om kennis en ervaring te delen en elkaar te inspireren?

Met dit festival tonen we de kracht van ontwerpend onderzoek en de betekenis van deze creatieve, mensgerichte aanpak voor eindgebruikers. Neem deel aan de interactieve sessies, workshops, en belevingen. Bezoek de tentoonstelling met projectopbrengsten en laat je verrassen.

Het programma

12.00 uur – Inloop & lunch
13.00 uur – Opening
13.30 uur – Interactieve sessies, workshops, ontmoetingen en de tentoonstelling bezoeken
15.30 uur – Plenaire afsluiting
16.00 uur – Uitreiking Bert Huiskamp Innovatieprijs
16.15 uur  – Borrel

Aan het festivalprogramma werken ervaringsdeskundigen, professionals uit het brede domein van gezondheid en ontwerpers mee. Zij hebben de afgelopen twee jaar gewerkt aan initiatieven die ondersteund zijn in de oproep Chronisch Gezond.

Zien we je daar? Registreer je via deze link. Deelname aan het festival is kosteloos. Meer informatie over de interactieve sessies, workshops en ontmoetingen vind je op de website van Stimuleringsfonds. Voor vragen over het festival kun je contact opnemen met info@agisinnovatiefonds.nl.

Locaties

Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube