i
Tickets

Deze sessie is gratis toegankelijk.

Bestel tickets

Embassy of Health conferentie

Zorgkosten, verzekeringspremies, risicoberekeningen. We zijn gewend op een hele economische manier over onze gezondheid en zorg te denken. In termen van geld, betalingen, harde munt: valuta. Maar het woord valuta is terug te leiden naar het Latijnse ‘valēre’. Dat betekende toen zoveel als ‘gezond of sterk zijn’. Met die betekenis in ons achterhoofd vragen we in de Embassy of Health: kunnen we onze gezondheid zien als een waarde op zich? Hoe kunnen we gezondheid sparen, laten stromen, uitwisselen en met elkaar delen? Hoe kunnen ontwerp- en verbeeldingskracht bijdragen aan een (her)waardering van gezondheid als ons grootste goed?

Met de jaarlijkse conferentie sluiten we een dag van ontmoeting, inspiratie en uitwisseling af. Samen met gasten uit de sessies en het publiek reflecteren we op de inzichten, die we hebben opgedaan. We gaan in gesprek over hoe we gezondheid voorop kunnen stellen, wat dit vraagt van onze systemen en onze eigen rol als onderdeel van deze systemen. Samen komen we tot (her)nieuw(d)e waarden van gezondheid.

 

Type event Conference
Datum & tijd

27 Okt 2023 - 15:30 - 17:00

Locatie Natlab
Kastanjelaan 500
5616 LZ Eindhoven
Onderdeel van Embassy of Health
Event
Embassy of Health conferentie
Onderdeel van Embassy of Health

Het programma van de Health-day wordt door onze partners verzorgd:
AMS-IX, Alles is Gezondheid, Provincie Noord-Brabant, Màxima MC, Stichting Toekomstbeeld der Techniek, Fontys Centre of Expertise Health, Health Hub Utrecht en Dutch Design Foundation.

Met daarnaast bijdrages van:
Stichting Encounter, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Leyden Academy, Vilans, HealthScapes, G.A.F. architecten, Roos van Geffen, Agis Innovatiefonds, Redesigning Psychiatry, Buro Zorgelozer, Ipse De Bruggen, Het Verbond.

Mensen staan buiten op straat, voor de Eendagszaak. Ze zijn samen aan het strijken en in gesprek met elkaar
Eendagszaak - Cascoland - credits: Sander van Wettum

Locaties

Natlab
Kastanjelaan 500
5616 LZ Eindhoven

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube