i
Enkel genodigden

Mocht je meer informatie willen over dit onderdeel, stuurt u gerust een e-mail naar wde@dutchdesignfoundation.com.

Brabantse aanpak circulair bouwen

Tijdens Dutch Design Week 2020 is de Brabantse standaard circulair bouwen 1.0 vanuit cirkelstad gepresenteerd. Een mooie stap en een stevig fundament voor de circulaire toekomst van Brabant. Het doel is om tijdens Dutch Design Week 2021 een convenant te tekenen waarin Brabantse partijen zich committeren aan de Brabantse standaard circulair bouwen.

Waarom?
Zowel op landelijk, provinciaal, regionaal als op stedelijk niveau zijn er vele ambitieuze doelstellingen uitgezet, Green Deals, City Deals en Klimaatakkoorden en -plannen. Aan ambities en enthousiasme geen gebrek; iedereen weet het, circulair bouwen is én wordt het nieuwe normaal. Vanuit het landelijke programma Samen Versnellen wordt er gewerkt aan het Nieuwe Normaal. Het Nieuwe Normaal geeft een minimale score voor circulair bouwen én ook een excellente score, of te wel een bandbreedte om op te sturen. Op basis hiervan is vorig jaar een vertaalslag gemaakt naar regio Brabant die gepresenteerd is op de Dutch Design Week 2020.

Maar hoe kom je daar dan als opdrachtgever/opdrachtnemer? Waar moet/kan je project aan voldoen of welke richtlijnen zet je in je uitvraag? Wat is de praktische uitwerking waarmee je het kan aantonen? Voor de Brabantse Aanpak Circulair Bouwen gaan wij hier samen mee aan de slag om te bepalen hoe wij samen circulair bouwen in Brabant versneld de standaard maken en partijen te voorzien in praktische handvatten. Voor bouwer, gemeente, adviseur/architect of woningbouwcorporatie om bovenstaande ambities objectief en meetbaar te realiseren.

Type event Conference
Datum & tijd

20 Okt 2021 - 08:00 - 11:00

Locatie The New Block
Kastanjelaan Eindhoven/ Gebouw SFS/ Strijp-S
Event
Brabantse aanpak circulair bouwen

Locaties

The New Block
Kastanjelaan Eindhoven/ Gebouw SFS/ Strijp-S

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube