BNA meeting ‘About Stuff, Space, Structure & Site’

Tijdens de landelijke Week van de Circulaire Economie in februari, komen we weer bij elkaar.
Online vanuit studio The New Block.
Type event Talk
Datum & tijd

9 Feb 2022 - 15:00 - 17:00

Event
BNA meeting ‘About Stuff, Space, Structure & Site’

Schuif woensdag 9 februari ook aan en praat mee met interessante tafelgasten tijdens de BNA meeting ‘About Stuff, Space, Structure & Site’! Volgens het model van Stewart Brand nemen we alle ontwerpers (van Stuff tot Site) mee in de zin en onzin van ontwerpen met de juiste materialen.
Er worden nog steeds veel aannames gedaan over te gebruiken materialen in ontwerpen. We weten al best heel veel, maar nog niet alles.

Graag maken we de informatieachterstand bij ontwerpers bespreekbaar. Jij ook?

Meld je alvast aan en noteer 9 februari 15.00 – 17.00uur in je agenda.

7 – 11 februari 2022: Landelijke Week van de Circulaire Economie
Onze locatie op Strijp-S in Eindhoven zal van 8 tot 11 februari zowel een online studio zijn als een expo / overdekt fieldlab. Verwacht een programma voor architecten, designers, interieurprofessionals, woningbouwcoöperaties, projectontwikkelaars, retail, onderwijs en overheid. Met talkshows (on- & offline) en presentaties vanuit de portiersloge, een grote expositie over (bouw)materialen én duurzame interieur oplossingen. The New Block is een doorstroom locatie; kom dus gerust kijken!

The New Block werkt in De Week van de Circulaire Economie samen met The Substitute: een community in de interieur- en verbouwbranche die de consument bewust maakt over negatieve gevolgen van ‘fast furniture’.

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube