Kick off Embassy of Circular & Biobased Building

De Embassy kijkt terug op een succesvolle kick off op dinsdag 2 februari 2021 waar veel bekenden opnieuw samen kwamen, maar waar ook nieuwe gezichten deelnamen.

Type Actueel
Gepubliceerd op 15 februari 2021
Onderdeel van Embassy of Circular & Biobased Building
Actueel
Kick off Embassy of Circular & Biobased Building
Onderdeel van Embassy of Circular & Biobased Building

Met zo’n 70 deelnemers is de visie en ambitie van de Embassy voor dit jaar besproken. De Embassy heeft veel positieve reacties gekregen op het voorstel om de circulaire leefomgeving niet alleen in methodieken en materialen te verbeelden maar ook in een expositie van verhalen te vangen. Om zo een breder publiek bewust te maken van de verbondenheid van duurzaam bouwen met andere domeinen zoals landbouw, gezondheid en natuur. En van de noodzaak van een systeemverandering, een herwaardering van wat van waarde is. Heb je de kick off gemist? Kijk ‘m hier terug!

Interesse om deel te nemen aan een van de volgende partnerbijeenkomsten? Ga dan naar het programma of mail naar jopie@companynewheroes.com.

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube