Food podcast: De Melksalon

Het verschil proeven tussen melk van een koe in De Beemster in de polders van Noord-Holland en melk van koeien uit Drenthe: het is zeker mogelijk.

Type Actueel
Gepubliceerd op 24 november 2020
Onderdeel van Embassy of Food
Actueel
Food podcast: De Melksalon
Onderdeel van Embassy of Food

We spreken in de podcast van deze week met systeemontwerper Sietske Klooster over de Melksalon. De Melksalon begon vanuit de vraag of de zuivelsector in beweging te brengen was om technieken te ontwikkelen waarin de steeds wisselende samenstelling van melk tot zijn recht zou komen, zodat je het werk van de boer kunt gaan proeven. Tijd dus om met nieuwe ogen naar melk te kijken.

Podcast icon-label-soundcloud

Luister de volledige podcast serie!

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube