De Tekentafel Special: De audiotour Straatvonk van Studio SMELT maakt je bewust van je interacties op straat

In De Tekentafel gaat journalist Niels Guns elke maand met verschillende gasten in gesprek over de kracht van ontwerp bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Hoe haal je het meeste uit een traject met ontwerpers, wat is een succesvolle samenwerking en wat kan het een organisatie bieden? We zoeken het voor je uit in De Tekentafel, een samenwerking tussen Eindhoven Design District en World Design Embassies.

Type Actueel
Gepubliceerd op 20 maart 2023
Actueel
De Tekentafel Special: De audiotour Straatvonk van Studio SMELT maakt je bewust van je interacties op straat
Onderdeel van
Podcast icon-label-soundcloud

Podcast 12: Special: De audiotour Straatvonk van Studio SMELT maakt je bewust van je interacties op straat.

Niels Guns neemt deel aan de audiotour Straatvonk van Studio SMELT, die je bewust maakt van je interacties op straat: loop je om, kijk je iemand aan of kijk je weg? De publieke ruimte is een verzamelplek van allerlei mensen, met verschillende idee├źn, karakters en emoties. Hoe kun je jezelf zijn op straat? En hoe veilig voel je je op straat, en wat draagt daar wel of niet aan bij? De tour geeft een kijkje in de wereld van verschillende mensen, ook die net wat anders zijn dan jij.

Luister hier naar het tafelgesprek!

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube