GoedMaken

In onze samenleving worden ontwerpers en ambtenaren vaak als afzonderlijke groepen gezien. Maar wat gebeurt er als deze twee werelden elkaar ontmoeten? Deze installatie toont hoe het bureau van de ambtelijke ontwerper/de ontwerpende ambtenaar er eigenlijk uitziet. 

Type Project
Onderdeel van Embassy of Safety
Project
GoedMaken
Onderdeel van Embassy of Safety

Ontdek hoe beleid en ontwerp elkaar kunnen inspireren en versterken. Vertel ons over de maatschappelijke vraag die jou als ambtenaar wakker houdt. Of ben je een ontwerper die graag maatschappelijk betrokken is? Wij matchen je met de juiste persoon om nieuwe ideeën te genereren en innovatieve oplossingen te vinden.

Deze installatie  nodigt je uit om de grenzen van beleid en ontwerp te verkennen, te zien waar ze elkaar ontmoeten, en om samen te werken aan een betere toekomst voor onze samenleving. Ontdek de bijzondere samenwerking tussen ontwerpers en ambtenaren bij het Makerscollectief van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, laat je inspireren en bouw samen aan een innoverende en inclusieve toekomst.

Project door: Het Makerscollectief, Ministerie van Justitie en Veiligheid

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube