Workshop Recycling Plastic

Tijdens de workshop: plastic recycling ga je kijken naar de mogelijkheden van gerecycled plastic. We beginnen de workshop met een inspirerende presentatie van Jessica den Hartog. Zij heeft zich de afgelopen 4 jaar gespecialiseerd in plastic recycling. Haar onderzoek is een persoonlijke interpretatie van de schoonheid van afval. Hoe zou jij van plastic afval een materiaal maken voor een vormstudie?

Type event Workshop
Datum & tijd

28 Jan 2022 - 13:00 - 17:00

Locatie Yksi Expo
Torenallee 22-04
5617 BD Eindhoven
Event
Workshop Recycling Plastic

Laat je leiden door het materiaal en wat je ontdekt tijdens het vormproces met kleur, vorm en techniek. Ontwerpster Jessica den Hartog reikt tijdens de workshop verschillende materialen, technieken en kennis aan, maar het is vooral helemaal van jezelf om het materiaal naar je hand te zetten.

Je gaat naar huis met 5 tweedimensionale materiaalstalen en 2 driedimensionale vormstudies. De workshop geeft je handvatten om thuis verder te gaan met het recyclen van plastic afval.

Neem mee:
– Plastic zakken/tassen
– 
Fruitnetten
– 
Plastic flessen 

Schrijf je hier in!

Locaties

Yksi Expo
Torenallee 22-04
5617 BD Eindhoven

Plan je route

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube