i
Aanmelden

Geïnteresseerd?

Registreer

Vervolgevenement Personeelsschaarste

Na de eerste succesvolle conferentie ‘Personeelsschaarste in het Veiligheidsdomein’ tijdens Dutch Design Week op 25 oktober 2023, organiseert de Embassy of Safety en KPMG een vervolg op woensdag 8 mei 2024.

Type event Conference
Datum & tijd

8 May 2024 - 09:30 - 17:00

Onderdeel van Embassy of Safety
Event
Vervolgevenement Personeelsschaarste
Onderdeel van Embassy of Safety

We hebben een boeiend programma samengesteld. Een mix van inspiratie over de toekomst van het veiligheidsdomein, inzetten van ontwerpkracht bij een ‘wicked problem’ als personeelsschaarste, verkennen van de mogelijkheden van een ‘whole of society’ approach en het testen van mogelijke oplossingsrichtingen in een pressure cooker prototyping sessie. 

We bouwen voort op de inzichten en ideeën die tijdens de vorige bijeenkomst zijn ontstaan. Ter informatie vindt u de uitkomsten van de vorige conferentie bij deze uitnodiging gevoegd. We gaan actief aan slag met prototyping van de gedane voorstellen, samen met ontwerpers en andere coalitiepartijen, mèt en voor organisaties in de veiligheidsketen. Maakkracht in zijn volle omvang.

Het personeelsschaarste vraagstuk kent niet één probleemeigenaar binnen uw organisaties. Daarom nodigen wij zowel bestuurders, innovatieve strategen, vacaturehouders, HR-professionals als jonge talenten van uw organisatie uit. We brengen u – als eigenaren van dit vraagstuk – tijdens de conferentie samen met de coalitiepartners van de Embassy of Safety, waaronder in ieder geval diverse ontwerpers, het Makerscollectief van Justitie & Veiligheid en KPMG.

Programma

09:30u-10:30u – Inloop met koffie en thee
10:00u-10:30u – Opening door dagvoorzitter
10:30u-11:00u – Toekomst van het werken in het veiligheidsdomein
11:00u-11:45u – Maakkracht bij de overheid
11:45u-12:30u – Netwerklunch
12:30u-15:30u – Experimentatie pressure cooker
15:30u-16:00u – Afsluiting
16:00u-17:00u – Netwerkborrel

Vragen en informatie

Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Anne Geelen
(geelen.anne@kpmg.nl).

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube