i
Aanmelden

Meld je aan voor dit evenement.

Registreer

Verbale en non-verbale communicatie – wat is het verschil?

Bij de training in non-verbale communicatie speelt tijdsbesef voor deelnemers een hele grote rol. Daardoor zijn de deelnemers van de training volledig gefocust op de nieuwe manier van zintuigelijk waarnemen. Deelnemers van de training gaan cognitieve dissonanties ervaren. Ze worden letterlijk voor een minuut of tien zelf gehandicapt terwijl hij/zij zelf dat niet is, of ontdekt wat zijn/haar eigen beperkingen zijn.

Als een persoon de uitdaging durft aan te gaan om aan een training deel te nemen dan is diegene juist sterker geworden in waarnemen en kan zich dan (gezond) tegenover de rest voelen.  Hoe anders gaat de communicatie dan verlopen?

Training in non-verbale communicatie biedt voldoende ruimte om te bespreken wat een handicap, een beperking is of wat communicatie in het algemeen is aan het verstoren. Of misschien zijn er geen beperkingen maar alleen wijze van communiceren scheidt een groep van de andere? Wat tijdens de training wordt geoefend en ervaren neemt iedere deelnemer/deelneemster met zich mee.

Facilitatie workshop door Marcin Karwinski.

Type event Workshop
Datum & tijd

29 Okt 2022 - 10:00 - 12:00

Event
Verbale en non-verbale communicatie – wat is het verschil?
chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube