i
Aanmelden

Meld je aan voor dit evenement.

The Exploded View op Kamp C

Na de première op Dutch Design Week 2021 en een half jaar Floriade 2022 is The Exploded View Beyond Building nu ook te bezoeken in België. Van 1 april tot en met 31 oktober 2023 is het paviljoen te zien op Kamp C in Westerlo.

 

Type event Expo
Datum & tijd

1 Apr - 31 Okt 2023 - Hele dag

Locatie Kamp C
Britselaan 20
2260 Westerlo
Event
The Exploded View op Kamp C

Na het succes in Nederland heeft The Exploded View Beyond Building ook in Vlaanderen aangezet tot experiment en samenwerking; de laatste maanden hebben diverse Vlaamse producenten en designers materialen ontwikkeld die onderdeel gaan uitmaken van het paviljoen. Een bezoek waard dus!

Bezoekmogelijkheden

Van april tot en met oktober 2023 is het paviljoen op afspraak te bezoeken. In deze periode worden diverse kennis- en netwerkbijeenkomsten georganiseerd (op dinsdagen en donderdagen). Professionals en scholen kunnen terecht voor een rondleiding op elke dinsdag en donderdag tussen 9u en 17u en als individueel bezoeker kan dit op elke 3e zaterdag van de maand, tijdens 2 themadagen op 5 juli en 19 augustus en en tijdens Open Bedrijvendag op zondag 1 oktober. Reserveer een plek hier.

Kennis en netwerkbijeenkomsten

Kamp C organiseert diverse bijeenkomsten voor professionals uit de gehele bouwsector, zoals bijv. een Netwerkevent synergie circulariteit/duurzaamheid en design kwaliteit op 23 mei en een Event over natuurinclusief ontwerpen op 3 oktober. Houdt hiervoor de agenda op de website van Kamp C in de gaten. Mocht je hiervoor een uitnodiging willen ontvangen, stuur dan een mail naar info@kampc.be.

Mogelijkheden voor partners

Wil je The Exploded View Beyond Building bezoeken bijvoorbeeld om je product te laten zien aan externe relaties of om je relaties en/of collega’s te inspireren, dan kun je een bezoek in plannen op dinsdagen en donderdagen via de online reserveringstool. Heb je een speciaal verzoek of passen de dinsdagen en donderdagen niet? Neem dan contact op met Inge van Loon van Kamp C via Inge.vanloon@kampc.be.

Wil je een speciale rondleiding van een van de creatieve bedenkers van het paviljoen, Pascal Leboucq of Lucas De Man? Dat kan in overleg. Neem hiervoor contact met Hannah@companynewheroes.com.

Over Kamp C

Kamp C is het Centrum voor duurzaamheid en innovatie in de bouwsector van de provincie Antwerpen. Kamp C wil de duurzame waardeketen in bouwen en wonen versterken. Ze hebben ruime ervaring in projecten rond opschaling van renovatie, ondersteunen van burgerinitiatieven bij hernieuwbare energie, 3D-printen. ‘t Centrum, het bezoekerscentrum van Kamp C, is het eerste circulair kantoorgebouw van België.

Locaties

Kamp C
Britselaan 20
2260 Westerlo

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube