i
Tickets

Je hebt tickets nodig voor dit evenement.

Bestel tickets

Redesigning Psychiatry Summerschool

Van 13 t/m 24 juni 2022 organiseert Redesigning Psychiatry, de vijfde Redesigning Psychiatry Summerschool! Een programma voor alle omdenkers, experts, dwarsdenkers en veranderaars vanuit alle lagen en hoeken van de GGZ met een interesse voor Redesigning Psychiatry, design thinking of innovatie.

Type event Workshop
Datum & tijd

13 - 24 Jun 2022 - Hele dag

Locatie Virtual
Onderdeel van Embassy of Health
Event
Redesigning Psychiatry Summerschool
Onderdeel van Embassy of Health

Waarom een Summerschool?

Beweging maken we niet alleen! Alleen samen kunnen we de transitie in gang zetten naar een betrouwbaar, toegankelijk en flexibel geestelijk gezondheidszorgnetwerk. Door middel van opleidingen, trainingen en workshops vergroten we het innoverend vermogen van verpleegkundigen, ervaringsdeskundigen, artsen, psychologen, psychiaters, beleidsmedewerkers en ontwerpers!

Wat is het?

De Summerschool is een korte maar intensieve academie van twee weken waarin we uit de dagelijkse praktijk stappen om samen, met innovatieve methoden, de toekomst van de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) vorm te geven. Tegelijkertijd bieden we handvatten om morgen al verandering in gang te zetten en helpen we deelnemers verder met hun eigen ontwerpopgave.

Programma

Je volgt een digitaal programma wat gemakkelijk in te passen is in je eigen agenda (1-3 uur per dag). De eerste week leren we je alles over het RP-gedachtegoed en over innoveren. De tweede week ga je concreet aan de slag met je eigen innovatievraagstuk. Bekijk hier het voorlopige programma.

De laatste dag komt iedereen live samen om samen met alumni uit andere edities de Summerschool feestelijk af te sluiten!

Voor wie is het?

We verwelkomen omdenkers, experts, dwarsdenkers en veranderaars vanuit alle lagen en hoeken van de GGZ met een interesse voor Redesigning Psychiatry, design thinking of innovatie. Het maakt ons niet uit wat je achtergrond of ervaring is zolang je maar een nieuwsgierige, leergierige en integere houding hebt en bereid bent om twee weken lang je handen uit de mouwen te steken! De alumni van de RP-Summerschool vormen samen een netwerk van rebellerende, omdenkende zorgprofessionals, ervaringsdeskundigen, beleidsmedewerkers, verzekeraars, filosofen en ontwerpers, die geloven dat het anders kan.

Locaties

Virtual

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube