i
Tickets

Je hebt tickets nodig voor dit evenement.

Bestel tickets

PRICE presenteert de eerste editie van haar boekenclub

Op 6 juli organiseert PRICE haar eerste boekenclub, op het Floriade terrein! Tijdens de boekenclub gaan we met elkaar in gesprek aan de hand van thema’s uit de nieuwe economie die een podium verdienen. Elke keer zetten we een boek in het spotlicht, waarbij we samen met de auteur en een onafhankelijke expert met het onderwerp aan de slag gaan. In deze eerste editie van de boekenclub bespreken we het Happy 2050 Scenario met auteur Babette Porcelijn en Verborgen Impact Ambassadeur Kitty van Zijtveld.

Type event Talk
Datum & tijd

6 Jul 2022 - 15:00 - 17:00

Locatie
Event
PRICE presenteert de eerste editie van haar boekenclub

Wat kunnen we uit dit boek leren en toepassen in onze eigen wereld en denkbeelden? Hoe kan jij bijdragen aan een happy 2050? Met deze vragen gaan we aan de slag op het Co2 negatieve en circulaire Growing Pavilion op het Floriade terrein. Aansluitend is er de mogelijkheid om The Exploded View te bezoeken, een huis van biobased & circulaire materialen.

Heb je het boek niet helemaal tot op de letter kunnen lezen? Geen probleem! PRICE neemt je graag mee in het gedachtegoed van Babette Porcelijn.

Programma

15:00 – 15:15   Opening
15:15 – 15:45   In gesprek over het Happy 2050 scenario met Babette Porcelijn – auteur
15:45 – 16:15   Aan de slag met jouw Verborgen Impact met Kitty van Zijteveld
16:15 – 16:45   Toepassing in de praktijk: Ingrid Zeegers (PRICE)
16:45 – 17:00   Afronding en vragen
17:00                 Optioneel: storytelling & rondleiding bij biobased paviljoen the Exploded View

Tickets bestel je hier! Bij het reserveren van je boekenclubticket krijg je automatisch een toegangsbewijs voor de Floriade Expo (t.w.v. 35 euro). Deze is de gehele dag geldig. Heb je al een seizoenskaart? Dan krijg je toegang tot de boekenclub tegen een gereduceerd tarief.

Locaties


chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube